Verbouwen

Extra ruimte, betere isolatie, meer licht, een tweede badkamer of een nieuwe keuken. Er zijn tal van redenen om te gaan verbouwen. Met een goed plan verloopt dat soepel en snel zonder onnodige overlast of extra kosten.

Als u besluit om te gaan verbouwen, komt er heel wat op u af. De reden waarom er verbouwd moet worden, is meestal wel duidelijk. U wilt meer ruimte, een nieuwe keuken of badkamer of het pand voldoet niet meer aan de huidige eisen als het gaat om isolatie en comfort. Wat meestal minder duidelijk is, is wat de verbouwing met zich meebrengt qua overlast, tijd en kosten. En daar kunnen wij u goed bij helpen

Inventarisatie

Voor we gaan verbouwen, maken we eerst met u een inventarisatie van de impact van de verbouwing. Zeker als de woning al wat ouder is en u niet de eerste bewoner bent, is het vaak de vraag wat er allemaal ‘voor de dag’ kan komen. Hoe lopen de leidingen, wat zijn de dragende muren, voldoen de ketel en de meterkast nog in de nieuwe situatie? Allemaal punten die we meenemen. U weet waar u naar toe wilt; wij wijzen u de weg.

Voor we gaan verbouwen

Nadat alles met u in kaart is gebracht, wordt er een bouwtekening gemaakt en een begroting opgesteld. Pas nadat u op beide akkoord heeft gegeven en eventuele vergunningen zijn aangevraagd, maken we een planning. Verbouwen zorgt altijd voor overlast. Niet alleen voor u, maar ook voor omwonenden. Het is belangrijk dat u ze op de hoogte stelt van uw plannen. Wie weet plannen uw buren een extra weekje vakantie.

Aan het werk!

Hoewel het belangrijkste werk al is gedaan – namelijk samen een goed plan maken – gaan we conform gemaakte afspraken aan het werk. We gebruiken de beste materialen, conform de normen die we met u hebben besproken. Waar nodig en gewenst, zorgen we voor andere bouwprofessionals uit ons netwerk, zoals een installateur, elektricien of loodgieter. U mag ervan uitgaan dat we er alles aan doen om de overlast van te verbouwen zoveel mogelijk te beperken. Ook ruimen we altijd alles netjes op, zeker als u het resterende deel van het huis blijft gebruiken. 

Project

Nassaulaan Hilversum

Werkzaamheden

Verbouw jaren 30 woning