Aanbouw

Als u wat meer ruimte wenst, is een aanbouw een aantrekkelijke optie. Meer keuken, meer woonkamer, een extra slaapkamer of kantoor aan huis.
Wij bouwen waar u van droomt.

Toen u uw huis kocht, voldeed het op dat moment aan uw wensen. Na verloop van tijd kunnen die woonwensen veranderen. De gezinssamenstelling is veranderd of bijvoorbeeld de werksituatie. Dan kunt u natuurlijk kiezen voor een andere woning en uw huis te koop zetten. Maar als u het naar uw zin heeft op de plek en in de buurt waar u woont, kunt u ook uw woning aanpassen. Een aanbouw is dan een interessante optie.

Aansluiten op uw woning

Het belangrijkst van een aanbouw is dat deze goed aansluit op uw bestaande woning. Niet alleen esthetisch, dus dat de aanbouw qua stijl en vorm goed past, maar ook bouwtechnisch. Door daar bij de planvorming al goed over na te denken, bespaar je later veel geld voor bijvoorbeeld bedradingen en leidingen en mogelijke problemen zoals lekkage of scheuren in de wanden. Met de bestaande situatie als uitgangspunt en al uw wensen op een rijtje, kunnen we een geslaagd project realiseren.

De functie van de aanbouw

Waar wilt u de aanbouw voor gebruiken? Het zal de eerste vraag zijn die wij u tijdens het oriƫnterende gesprek stellen. Een aanbouw wordt bijvoorbeeld gebruikt om de woonkamer of keuken uit te breiden. Ook maken we aanbouwen zodat er een kantoor kan worden gerealiseerd of er de mogelijkheid wordt gecreƫerd om volledig op de begane grond te wonen. Wellicht krijgt uw aanbouw de functie van veranda of serre. Het gebruik van de aanbouw is in grote mate bepalend voor de wijze waarop de aanbouw wordt gerealiseerd en afgewerkt. Vandaar de vraag. Want dan kunnen we van meet af aan met u meedenken.

Project

Nieuweweg Soest

Werkzaamheden

Aanbouw