Utiliteitsbouw

Bij utiliteitsbouw draait het om een plek te creëren, waar je lekker kan werken, waar mensen graag naar toe komen en wat bijdraagt aan de uitstraling van je organisatie. En dat allemaal zo efficiënt mogelijk.

U wilt een nieuw pand laten bouwen of uw bestaande vestiging laten verbouwen? Dan zoekt u een partner in de utiliteitsbouw die goed begrijpt wat er allemaal moet gebeuren. Die u kan adviseren over vergunningen, aansluitingen, indeling en materialen. Iemand die een aantrekkelijk voorstel kan doen met een planning die ook gerealiseerd wordt. Als dat is waar u naar op zoek bent, kunt u ons bellen.

Ervaring in utiliteitsbouw

De kracht van ons bedrijf is dat we altijd klein zijn gebleven en groot zijn blijven denken. Niets is onmogelijk. We bouwen met evenveel plezier een werkplaats als een groot kantoorgebouw. Hoe klein of groot uw project ook is; u krijgt één aanspreekpunt waar u het gehele bouwproces bij terecht kunt. Het is onze ervaring dat opdrachtgevers dat prettig vinden. Zo houdt u grip op de zaak. 

Kennis van verschillende sectoren

Als we praten over utiliteitsbouw, gaat het niet alleen over bedrijfspanden en werkplaatsen. We bouwen en verbouwen ook scholen, gezondheidspraktijken, winkels en horecabedrijven. Elke sector stelt specifieke eisen ten aanzien van functionaliteit en veiligheid. Door goed op de hoogte te zijn van wet en regelgeving, kunnen wij met u en uw architect meedenken. We zitten dan ook het liefst in een zo vroeg mogelijk stadium aan tafel.

Bouwen is maatwerk

Een nieuw gebouw trek je niet zomaar uit de muur. U heeft zeker al heel goed nagedacht wat u graag wilt en wat u belangrijk vindt. Dat is ons uitgangspunt. Wat wij toevoegen is onze kennis, expertise en daadkracht. Wij realiseren wat u voor ogen heeft en houden rekening met specifieke wensen. Dat kan een snelle oplevering zijn, maar ook het gebruik van duurzame materialen of het samenwerken met partijen die u reeds heeft geselecteerd. 

Project

Bedrijfspanden

Werkzaamheden

Nieuwbouw