Nieuwbouw

De grootste uitdaging bij het bouwen is om datgene te realiseren wat u als onze opdrachtgever nu voor u ziet en waar u over tien jaar nog steeds enthousiast over bent.

U wilt iets nieuws bouwen en bent op zoek naar een geschikt bouwbedrijf. Misschien weet u al precies hoe het moet gaan worden. Misschien heeft u een globaal idee of bent u nog bezig om te kijken welke mogelijkheden er zijn. In alle gevallen maken we eerst een afspraak met u om alles door te spreken. We kunnen u in dat gesprek adviseren over de mogelijkheden van nieuwbouw, materiaalgebruik, planning en kosten. 

Ontwerp van nieuwbouw


Zodra u precies weet wat het moet gaan worden, kan de architect een ontwerp maken. Indien u zelf geen architect kent, hebben wij verschillende architecten die we u kunnen aanbevelen. Bij eenvoudige projecten verzorgen we meestal zelf het ontwerp. Dat scheelt u tijd en geld. Op grond van het definitieve ontwerp, krijgt u een begroting met daarin alle kosten gespecificeerd. Pas als alle vragen daarover zijn beantwoord en de begroting akkoord is, kunnen we met u aan de slag om de planning vast te stellen.

Aan de slag

In overleg met u zorgen we ervoor dat alle benodigde procedures voor nieuwbouw zijn doorlopen en vergunning zijn verkregen. Pas daarna gaan we aan het werk. Als u wilt, kunt u gebruik maken van ons netwerk met installateurs, loodgieters, stukadoors en andere vakmensen. We houden u voortdurend op de hoogte van de vorderingen en nemen bij vragen meteen contact met u op. Als het bouwproject gereed is, lopen we met u alles na. Pas als u over alles tevreden bent, ruimen we het laatste op en gaan wij naar huis. En als er daarna toch nog iets niet naar uw wens is, dan kunt u ons daar altijd voor bellen.

Project

Bernardlaan 

Werkzaamheden

Nieuwbouw