referenties

 

 

[klik foto voor vergroting]

 

Wij zijn in 1998 in Soest komen wonen en hebben direct aan aannemer Karelsen uit Soest gevraagd het huis aan te passen aan onze wensen. Door Soestenaren werd Karelsen aanbevolen vanwege de kwaliteit, het afwerkingsniveau, de nazorg en de garantie. Een dakkapel, dakraam en een verlaagd plafond in de woonkamer. Hier zaten namelijk houten balken tegen het plafond die in de loop der jaren iets waren doorgezakt. Het resultaat was erg mooi.

Voor ons dus geen twijfel om in 2011 wederom de firma Karelsen te benaderen voor een uitbouw van ongeveer 24 m2. Onze wens was een grote woonkeuken met genoeg zitplaatsen voor de inmiddels uitgebreide familie. Openslaande deuren naar het terras, geen zichtbare balken in het plafond, oftewel het plafond uit 1998 moest in één keer doorlopen ook in de aanbouw. Voldoende licht en de maten van aanbouw moesten in de juiste verhoudingen zijn met de bestaande woonkamer. Ook wilden we de ingang van de hal naar de woonkamer op een andere plaats waardoor we nog meer ruimte in de woonkamer konden creëren. Na het opstellen van de offerte was het mogelijk om gezamenlijk nog wat werk te verdelen. Hiermee kon ik de kosten wat drukken door zelf wat sloop en opruimwerkzaamheden te verrichten.

Op het afgesproken tijdstip (juni 2011) begon Karelsen met de werkzaamheden. Ik had op dat moment goed zicht op de werkzaamheden en de betaling van de verschillende termijnen. Dhr Karelsen hield me gedurende de verbouwing keurig op de hoogte van de vorderingen, evt meer- of minder werk en wijzigingen in de planning. Elke dag begonnen de werkzaamheden stipt op tijd en elke dag werd de bouwplaats keurig achter gelaten. Nadat de werkzaamheden buiten zover waren dat de buitenmuur kon worden afgebroken werd een deel van de woonkamer netjes afgeschermd met een tijdelijke "muur". Hierdoor werd de overlast voor ons tot een minimum beperkt. Net voor de 2 weken bouwvakantie was de aanbouw weer en winddicht en kon ik zelf met wat schilderwerkzaamheden beginnen.

Na de bouwvak begon het opbouwen en zagen we elke dag veranderingen. De eetkeuken kreeg langzaam vorm. Het lukte Karelsen om het plafond strak door te laten lopen en de aansluiting met het plafond uit 1998 is niet zichtbaar. Ook wist Karelsen exact dezelfde spotjes voor in het plafond als 13 jaar geleden te bemachtigen via een leverancier in Italië. Het uiteindelijke resultaat is verbluffend. Een ruime aanbouw in dezelfde stijl, zowel binnen als buiten, als de rest van onze semi-bungalow. Afwerking, elektriciteit, stukwerk, FSC hardhout, glas, aan- en afvoer leidingen, allemaal erg netjes afgewerkt waardoor de vloerenlegger en de keukeninstallateur direct aan de slag konden.

Begin oktober was alles klaar; binnen de afgesproken tijd en prijs!

Zie de foto's van buiten vóór en na de verbouwing en van de woonkeuken.

Fam B. Hoitink

Beste Arnold,

 

Op 26 juni 2012 ben je samen met je broer langs geweest voor de reparatie van mijn achterdeur naar de tuin die klemde en waarvan inmiddels de deurklink was afgebroken.

 

Ruim binnen de afgesproken tijd was de deur keurig bijgeschaafd, opnieuw ingehangen en voorzien van een nieuwe identieke deurklink. Zelfs een laagje grondverf werd aangebracht op de afgeschaafde delen. Alles weer keurig aangeveegd. Complimenten!

 

Ik zal niet nalaten jullie in mijn netwerk aan te bevelen.

 

Hartelijke groet,Judith de Pagter

 

Download de originele ingezonden reactie in PDF>>

 

Nadat BK Bouw failliet was gegaan en wij met de curator niet tot een snelle oplossing konden komen hoe het werk aan de CBS Oud Zandbergen afgemaakt moest worden, waren een paar werkzaamheden blijven liggen.

 

Omdat het hier om nieuwbouw gaat komt de brandweer natuurlijk kijken of alles ook volgens het bouwbesluit is gemaakt. Daar mankeerde nog een paar zaken aan die aan onze aandacht waren ontsnapt.

 

Totdat ik bericht kreeg dat de brandweer en iemand van Bouw- en Woningtoezicht zouden komen kijken.

 

Arnold heeft in de kortste keren (drie dagen) het nodige materiaal weten te krijgen en het werk tijdens de afgelopen schoolvakantie afgemaakt. De inspecteurs keurden alles in een keer goed.

 

Waarom ik Arnold zo graag bij jullie aanbeveel zal duidelijk zijn.

 

Hij denkt mee en is oplossingsgericht. Hij doet wat hij belooft en dat is veel waard.

 

Wanneer je Bouwbedrijf Karelsen inhuurt krijg je gegarandeerd vakwerk geleverd.

 

Arnold hartelijk dank!

 

Piet Gude, Deal! Advies

 

Download de originele ingezonden reactie in PDF>>

 

 

Hoi Arnold,

 

Onlangs heb ik in de achtertuin , grenzend aan mijn tandartsenpraktijk een nieuw tuinhuisje laten plaatsen.

Het vorige huisje was verzakt en aangezien dit voor een groot gedeelte het uitzicht vanuit de praktijk bepaalt, heb ik de fa.Karelsen gevraagd om een nieuw, goed-uitziend huisje te bouwen.

 

Het nieuwe huisje ziet er prachtig uit en is voorzien van een stevig fundament.

 

M.i. zijn de sterke punten van de fa.Karelsen:

 

- goede communicatie.

- netjes werken.

- afspraak is afspraak.

 

Bedankt,

 

tandarts Edelhausen, Soest

 

 

Beste Arnold,

 

Ik wil jou en je collega's bedanken voor de puike verbouwing die jullie voor mij verzorgd hebben. Ik heb jullie gevraagd om een offerte te maken voor de verbouwing van mijn fotostudio. Na een duidelijke opdrachtomschrijving hebben jullie een offerte opgemaakt waar veel vakmanschap uit straalde.

 

Dat hebben jullie ook helemaal waargemaakt. De verbouwing is erg goed gelukt en tot in detalis uitgevoerd. Tijden de bouw werd ook goed de planning gecommuniceerd en wat dat voor mij inhield qua gebruik van de studio. Daarbij werd er oplossinggericht meegedacht over tegenkomende problemen zoals riool en fundering van het dak. Ik kan Karelsen Bouw dan ook van harte aanbevelen voor de verbouwing van je huis, of bedrijf.

 

Erg bedankt voor jullie vakmanschap!

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Patrick Simons Fotografie / Nijkerkerveen